Αρχική » Tο Προφιλ μας

Η εταιρεία μας " Ο.Μ. Α.Ε." δραστηριοποιείται στο χώρο της μοτοσικλέτας από το 1966.

Ξεκίνησε έχοντας σαν αντικείμενό της τις ενοικιάσεις μοτοποδηλάτων της εποχής, και αργότερα πέρασε στην εμπορία καινούριων και μεταχειρισμένων μοτό, καθώς και την πώληση ανταλλακτικών και αξεσουάρ.

Η πώληση και επισκευή μοτοποδηλάτων και τρικύκλων καθώς και τα αξεσουάρ τους, είναι το πεδίο εργασιών της προσωπικής εταιρείας που ιδρύθηκε το 1966 από τον Γιώργο Μπαφέτη στο Περιστέρι Αττικής, με τις ευρωπαικές εταιρείες Sachs, Kreiddler, Zundapp, Benelli, Minarreli, Fantic Motor, κ.α. να είναι κυρίαρχες στην αγορά δικύκλου.

Η διαδρομή της εταιρείας στο χρόνο ακολούθησε τις επιταγές των καιρών και πέρασε από την εισαγωγή των μεταχειρισμένων μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών από Ιαπωνία, μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, καινούργιων ανταλλακτικών από διάφορες χώρες, λιπαντικών από την Ολλανδία ασχολήθηκε με κατασκευές ντύνοντας τα εισαγόμενα μοτοποδήλατα με σέλα για δύο άτομα, κατασκεύασε εξαρτήματα που εκείνη την εποχή ήταν δύσκολο να βρεθούν ή είχαν απαγορευτικές τιμές, έγινε γνωστή σε σχεδόν όλους τους επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα.

Έκανε την πρώτη Ελληνική εμφάνιση κατασκευαστικής εταιρείας στην διεθνή έκθεση μοτοσυκλέτας της Κολωνίας στη Γερμανια το 1990 - 1991 προσπαθώντας να προωθήσει τις εξ ολοκλήρου Ελληνικές δημιουργίες της.

 Φωτογραφίες της εταιρίας στα πρώτα της βήματα για να θυμούνται οι παλιοί...
...και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Σήμερα κατασκευάζει, εισάγει, εμπορεύεται και προωθεί στην Ελληνική αγορά ανταλλακτικά, αξεσουάρ και ελαστικά για μοτοσυκλέτες, scooter και παπιά. Προσανατολισμός μας είναι ο εφοδιασμός των καταστημάτων λιανικής πώλησης, συνεργείων και ενοικιάσεων οχημάτων , ετσι έχουμε εντείνει τις εισαγωγικές μας προσπάθειες από την Απω Ανατολή όπου κατασκευάζονται τα πάντα σε οποιαδήποτε τιμή. Εκτός αυτού έχοντας κατακτήσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών του χώρου προσπαθούμε με σοβαρές συνεργασίες να επιτύχουμε συμφέρουσες τιμές και γρηγορότερη εξυπηρέτηση. Στον κατασκευαστικό τομέα η αναγνώριση των καλυμμάτων σέλας τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποικιλία έχοντας ασυναγώνιστη τιμή, μας δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ η άμεση εξυπηρέτηση στην κατασκευή και απόστολή πινακίδων Τροχαίας σε προνομιακή τιμή μας κάνει ελκυστικούς συνεργάτες.

 

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Βεργας 4 - 10440 - Αθήνα όπου είναι η κεντρική αποθήκη και η βιοτεχνία ενώ η διακίνηση εμπορευμάτων και εξυπηρέτηση πελατών γίνεται από την οδό Λιοσίων 63 – 10439 – Αθήνα , στο ύψος του Σταθμού Λαρίσης.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2108836754-2108833365.
E-mail: info@bafetis.gr  η omsa.zikosbafetis@gmail.com.

Ωράριο λειτουργίας καταστήματος καθημερινά από τις 9.00 -18.00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής